Om oss

Rabattjakt är det givna valet för dig som älskar att shoppa på svenska nätbutiker(e-handel). Vi är en av Sveriges största sajter som listar aktuella rabattkoder och kampanjer. Om det finns en rabattkod till en butik i Sverige så skall vi lista den, du skall endast behöva vända dig till en källa när du vill spara pengar och shoppa smartare med hjälp av en rabattkod. 

Vi startade 1 januari 2012 och har ständigt växt sen dess och har även börjat expandera till fler länder för att erbjuda vår uppskattade tjänst där. Rabattjakt har hunnit lansera 3 versioner av sin hemsida där den senaste påbörjades 1 januari 2013 och släpptes för allmänheten 8e april 2013, nu har vi en överlägsen plattform och växer varje dag som går. Vi samlar rabattkoder och kampanjer varje dag i veckan, året om. 

Rabattjakt skall ses som ett hjälp medel för dig som brukar handla på Svenska nätbutiker. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla aktuella rabattkoder och kampanjer till dina favoritbutiker. Rabattjakt.nu kan ej hållas ansvarig för utgående eller felaktiga rabattkoder och erbjudanden. Vi reserverar oss för skrivfel och vill betona att sidan endast bör användas som en ”tips sida”.