Nordicfeel rabattkod

Aktiva rabatter och kampanjer för december 2017

Rabattkoder för Nordicfeel

Alltid fri frakt hos Nordicfeel på din beställning.

Tillagd: 4 år sedan


Gå till kampanj

Mer om företaget

Nordicfeel är en av de absolut största skönhetsbutikerna på nätet och etablerades redan 2006. Företaget grundades i Sverige och tog snabbt stora marknadsandelar på den svenska marknaden men finns idag i hela norden. Produktsortimentet består bland annat av hudvårdsprodukter, parfym och make-up samt hårvårdsprodukter. Totalt finns 400 varumärken och antalet produkter är minst sagt imponerande, med över 18.000 produkter inom skönhet. Du som är en van användare av skönhetsprodukter kommer helt klart att känna igen dig i utbudet, men det finns också färska nyheter om du känner för att prova något nytt. Nordicfeel strävar efter hög klass och en känsla av exklusivitet vilket de också lyckas med eftersom antalet kunder har ökat lavinartat sedan starten 2006. När det kommer till partners stoltserar man med samarbeten med de största leverantörerna i världen både när det kommer och distributörer. Det kanske är därför man vunnit pris som årets e-handlare inom kategorin skönhetsprodukter och har över 250.000 kunder?

Julkalender med superkampanjer

Nu under december månad kör de en julkalender där du kan hitta olika varor till rea priser. Varje dag öppnas en ny lucka. Så håll utkik!

De har en egen podcast

För dig som älskar företaget och även poddar, så kan du alltid ta och lyssna lite på deras podd. Det leds av Rebecka Carlsson och Cibeles Gonzalez. De pratar allt från sminkknep till att hitta dina favoriter som passar en lägre budget. Du kanske är student som gillar produkter till studentrabatt? Eller helt enkelt vill hitta bra produkter till en billigare peng. Det pratas skönhetsideal, att välja rätt parfym m.m. Besök de gärna!

Lifestyle – En kundtidning för dig

Tidningen som ger dig tips & råd inom skönhetsbranschen. En sommar & vinterupplaga du kan läsa när du känner för det. Det finns massor utav produkter och tips. Allt från paletter till deos. De listar och recenserar olika produkter, ger dig inspiration för att hjälpa dig när du vill ha det fräschaste för säsongen.

Vi på rabattjakt recenserar:

Ska man som svensk handla skönhetsprodukter på nätet rekommenderar vi på rabattjakt Nordicfeel. Deras utbud är riktigt stort och man hittar nästan allt man kan tänka sig inom denna nisch oavsett om man söker efter dam eller herrprodukter. De har snabba leveranser via postnord och dessutom en väldigt bra och trevlig kundservice. Det faktum att de dessutom har bra kampanjer och överlag bra priser är bara positivt. Nordicfeel är dessutom aktuella som huvudsponsor av Idol 2017 så om du känner att du sett loggan eller namnet någonstans men inte kan sätta fingret på var är det troligen därifrån.
För er med känslig hy kan jag som skriver detta varmt rekommendera NordicFeel's guide för olika hudtyper eller så kallade "skincare advisor" som hjälper dig att komma till rätta med vilka produkter du ska välja för att på bästa möjliga sätt sköta om din hy och få den att må som allra bäst.

Utgångna rabattkoder för Nordicfeel

50 kr rabattkod gäller köp över 400 kr

Utgick: 2016-04-12

100 kr rabattkod gäller köp över 600 kr

Utgick: 2016-04-12

200 kr rabattkod gäller köp över 1000 kr hos Nordicfeel

Utgick: 2016-04-12

50 kronor rabatt vid köp över 500 kronor hos Nordicfeel.se

Utgick: 2013-06-30

50kr rabatt vid köp över 300kr

Utgick: 2013-02-14

50kr rabatt vid ordrar över 500kr

Utgick: 2012-12-17

Liknande rabattkoder

Hairsale

10% rabattkod hos Hairsale

Tillagd: 1 år sedan


Visa rabattkod

Lyko

12% rabattkod

Tillagd: 3 år sedan


Visa rabattkod

Lyko

10% rabattkod

Tillagd: 3 år sedan


Visa rabattkod

Bubbleroom

Upp till 70% rabatt på 1000-tals varor

Tillagd: 3 år sedan


Gå till kampanj