FAQ – Frequently asked questions

FAQ – Vanliga frågor

Nedan finner du svar på de frågor som är vanligast. Saknar du något får du gärna kontakta oss och fråga.

Vad är Rabattjakt?

Rabattjakt är en gratis tjänst som samlar rabattkoder och kampanjer till Sveriges nätbutiker. Önskar du läsa mer kan du göra det under ”Om oss”.

Vad erbjuder Rabattjakt?

Rabattjakt erbjuder både rabattkoder och kampanjer. Rabattkoder är en kod som du skriver in i kassan innan du avslutar ditt köp. Vi listar också alla aktuella kampanjer för butiker och för dessa behöver du ingen kod, för att komma till kampanjer så är det bara att klicka på den blåa knappen till höger vid varje kampanj.

Kostar Rabattjakt?

Nej! Rabattjakt är gratis och du behöver varken betala något eller skaffa ett konto. Vill du däremot få exklusiva rabattkoder och veckans populäraste så  kan du bli medlem och få vårt nyhetsbrev. Du kan avsluta din prenumeration när som.

Varför fungerar koden inte?

Det är finns olika anledningar till varför en rabattkod inte fungerar. De två vanligaste är:

  1. Det köp du försöker göra matchar inte de användingsvillkoren/kraven/minsta ordervärdet som rabattkoden har. Vi försöker ange denna informationen om vi får den men tyvärr så finns det inte alltid tillgängligt.
  2. Rabattkoden har utgått.

Det finns ingen aktiv rabattkod?

Isåfall så finns det ingen fungerandes kod för butiken just nu, skulle du känna till en så får du gärna tipsa oss och andra besökare om den. Återkom annars till sidan då vi varje dag letar efter rabattkoder och kampanjer att tipsa om.

Jag letar efter en butik som inte finns!

Vi försöker ha med alla butiker på Rabattjakt. Vill du att vi listar en butik som inte finns? Kontakta oss så ordnar vi det!

Jag har ett företag och vill synas på Rabattjakt.

Mejla oss på marknad@marketpush.se för mer information

Vad är en exklusiv rabattkod?

En exklusiv rabattkod är en som enbart är framtagen för Rabattjakt. Vi försöker hela tiden arbeta fram bra samarbeten med de företag som finns på sidan. Ofta resulterar ett närmre samarbete med en av butikerna att vi fåt en exklusiv rabattkod för Rabattjakt. Dessa koder är ofta bättre än de övriga som finns på nätet.