Hur fungerar rabattkoder?

Att använda en rabattkod från Rabattjakt är enkelt. Börja med att leta upp rätt butik genom att söka på vår sida eller bläddra bland alla butiker, dessa hittar du här: Butiker A-Ö och söka kan du göra på första sidan eller längst uppe till höger.

När du väl har hittat rätt så är det bara att välja en rabattkod eller kampanj som du är intresserad av i listan. Sedan klickar du på knappen höger om erbjudandet för att antingen aktivera rabattkoden(som du kan läsa mer om nedan) eller öppna en ny sida med den aktuella kampanjen.

Använda en rabattkod

För att få rabattkoden som du vill använda så skall du klicka på den gröna knappen ”Visa rabattkod”. När du gör det så kommer sidan att ladda om i en ny flik med en ruta där rabattkoden visas och den tidigare fliken skickar dig vidare till butikens hemsida. Nu är det bara att kopiera den och använda den i kassan innan du avslutar din beställning, det är olika från butik till butik hur och var du anger rabattkoden. Vi försöker skriva anpassade guider som visar med bilder var man anger rabattkoder för alla butiker, dessa hittar du i högerspalten på butikssidorna(se bild nedan).

Fungerade rabattkoden?

Det är viktigt för oss att du använder de knapparna som finns under rabattkoden när du kopierar den. Vi och framtida besökare uppskattar om du berättar för oss hurvida rabattkoden fungerade eller ej genom att klicka på en utav knapparna. Detta gynnar oss alla för då kan vi snabbt och enkelt sortera bort inaktuella rabattkoder som slutat fungera, eftersom så fort en kod får ett par röster att den inte fungerar så testar vi den! Du vill ju att andra gör samma sak nästa gång du återvänder till Rabattjakt för hämta en rabattkod till en butik :-).  Ta en titt på vår syster site inom samma bransch rabattkoder