Om oss

Rabattjakt är det givna valet för dem som älskar att handla i svenska nätbutiker (e-handel). Vi är en av Sveriges största webbplatser som listar nuvarande rabattkoder och kampanjer. Om det finns rabattkod för en butik i Sverige kommer vi att lista den. Du behöver bara vända dig till en källa för att spara pengar och handla smart med en rabattkod.

Vi startade den 1 januari 2012 och har växt sedan dess och har också börjat expandera till fler länder för att erbjuda vår uppskattade service där. rabattjakt har nu lanserat 3 versioner av sin webbplats där den senaste starten den 1 januari 2013 och släpptes till allmänheten den 8 april 2013, nu har vi en överlägsen plattform och växer varje dag. Vi samlar rabattkoder och kampanjer varje dag i veckan, året runt.

Rabattjakt bör ses som ett medel för dem som vanligtvis handlar på svenska nätbutiker. Vi gör vårt bästa för att ge nuvarande rabattkoder och kampanjer till dina favoritbutiker. Discountjakt.nu kan inte hållas ansvarig för utgående eller felaktiga rabattkoder och erbjudanden. Vi reserverar oss för att skriva fel och vill betona att sidan endast ska användas som en ”tipssida”.

Genom att samarbeta med de flesta butikerna så får vi information av företagen direkt. Vissa företag betalar oss för att vara med på siten i annonseringssyfte. På andra butiker kan vi erhålla provision på de köp som görs via vår site. Det är därför vi kan få bra rabatter och erbjudanden att lista för er besökare! Hör gärna av er om ni undrar något.

Men vilka är vi då som jagar rabatterna?

Rabattjakt.nu ägs av MarketPush Sweden AB som grundades under 2017. Verksamheten har under tidigare år bedrivits i andra företag, under 2017 tog MarketPush Swedn AB över driften av rabattjakt.nu och vår systerhemsida rabattkodsidor.se. Den kan du besöka här

Företaget består idag av följande tre aktiva personer:

Linus Näslund

Har förälskat sig i google.s värld. Vår SEO specialist och Vice VD har ett stort intresse för att bygga hemsidor, börsen och ekonomi. Skapar gärna något från grunden för att se det växa. Har förmodligen 100 affärsidér han helst vill göra imorgon.

Se LINKEDIN om du vill.
E-post: linus@marketpush.se Kandidatexamen – Industriell Ekonomi

Axel Brinnen

Styrelseordförande och den som skriver content snabbare än vad google hinner läsa (Då är det snabbt vill vi lova). Vice SEO specialist Har förmodligen också 100 affärsidér utöver Linus som han vill göra imorgon.

Se LINKEDIN om du vill.
E-post: axel@marketpush.se Kandidatexamen – Industriell Ekonomi

Linus Hallberg

Vår andra Linus är delägare och mästare på sociala medier & e-postutskick. Får till och med en otekniskperson att installera krypterad melj om det så skulle behövas för att öppna våra utskick. Han hade helst fikat med dig istället för att prata på mejl, men det funkar det också!

Se LINKEDIN om du vill.
E-post: linus.hallberg@marketpush.se