Samarbeten

Att samarbeta vinner vi alla på, vi på Rabattjakt tror mycket på att ge och ta. Du som företag, bloggare eller oavsett vad får gärna kontakta oss om du är intresserad av ett samarbete. Vi beskriver de vanligaste förfrågningarna vi får nedan som främst gäller dig som företag eller bloggare.

För dig som är butik

Om din butik redan finns hos oss eller ej spelar ingen roll. Vill du synas hos Rabattjakt eller kanske synas lite extra? Vi utvecklar gärna våra samarbeten med butiker. Vi är öppna för alla typer av idéer och samarbeten. Genom en kraftfull plattform och markandsföring via olika kanaler så som webben, facebook, nyhetsbrev, twitter och andra kanaler.

Du kan läsa mer och kontakta oss vid intresse.

För dig som har blogg

Vi samarbetar gärna med dig som har en blogg. Huvudsakligen går bloggsamarbetet ut på att du skall skriva ett inlägg om Rabattjakt och tipsa dina läsare om vår sida. Gör du det så kan du exempelvis få biobiljetter eller något annat roligt!

Du kan läsa mer och kontakta oss vid intresse.

Annonsera

Detta är vår sida för annonsering. Här hittar du den information du behöver som företag / butiksägare för att synas på Rabattjakt.nu. Vi har möjligheter att promota dig och ditt företag både på hemsida, sociala medier och i nyhetsbrev. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss på: marknad@marketpush.se